Jeroen Hendriksen

aan het woord

In het kloppend hart van Hoogeveen, bevindt zich in het historische pand aan de
Hoofdstraat 55 sinds 1902 ons familiebedrijf Hendriksen Mannenmode;
Autoriteit op gebied van trouw-maatpakken, business-maatpakken en exclusieve mannenmode. Ik ben de vierde generatie in ons familiebedrijf.

Mijn overgrootvader is gestart met hoeden en petten, maar al snel werden maatpakken de specialiteit, gemaakt door kleermakers in het eigen atelier achter de winkel.
In de jaren ’60 ’70 verdrong ‘kant en klare’ confectie langzamerhand het maatwerk.

In 2007 vond ik “in de oude doos” lovende certificaten van de vakjury over ingezonden maatwerk. Onder andere geïnspireerd door deze certificaten introduceerde ik in 2008 opnieuw de maatpakken in ons bedrijf, een echt ambacht en bovendien onderscheidend.
De maatpakken werden al snel mijn allergrootste passie. Eindelijk was ik in staat om het perfect zittende pak aan te meten in elk gewenste pasvorm en dessin.
Van een klein begin naar inmiddels meer dan een maatpak per dag.

“En dan de trots in de ogen van mijn klanten, daar doe ik het voor.”

Een maatpak laten aanmeten of shoppen in onze winkel zal een aangename beleving zijn.
Onze vriendelijke adviseurs geven je graag persoonlijk advies om te komen tot jouw gewenste look.
Loop gewoon eens binnen of kom op afspraak op een moment dat het jou uitkomt, ook voor het shoppen van casual kleding. Wij denken graag met je mee om jouw garderobe een nieuwe twist te geven. Ons team beschikt over een gedegen vakkennis en onze liefde voor mode spat ervan af! Dat zie je o.a. terug in de collectie, de goede service en oprechte klantvriendelijkheid.
Aan onze stamtafel kan je heerlijk genieten van een lekkere kop koffie of een ander lekker drankje, zie ik je binnenkort?

Van Harte Welkom bij Hendriksen Mannenmode. Jeroen Hendriksen.